El Deportivo de la Corunya va empatar (1-1) amb el Còrdova, últim de la classificació, en el que va ser l'últim partit de Víctor Fernández a la banqueta gallega. El seu substitut podria ser Víctor Sánchez del Amo. El romanès del Còrdova Florin, amb un gol a favor i un en pròpia porta, va ser el gran protagonista del duel. En l'altre partit disputat ahir, el Granada i el Celta van empatar (1-1). Robert Ibáñez va avançar els andalusos i Bongonda, en el minut 93, els va prendre dos punts.

Tot i que no és oficial, el Gipuzkoa de Jaume Ponsarnau, equip que encara no ha segellat la seva salvació matemàtica a la lliga Endesa, pot quedar-se sense el concurs d'un dels seus millors homes, el nord-americà Taquan Dean. Segons la revista Gigantes, Dean podria haver acceptat una oferta del Mahram iranià i ja no jugaria el partit del cap de setmana contra el València.

El Liverpool va classificar-se per a les semifinals de la Copa Anglesa en derrotar 0-1 el Blackburn Rovers en el partit de desempat. El gol de Coutinho al minut 70 va ser sufcient per trencar l'empat a zero que hi havia hagut en el partit d'anada a Anfield. Els reds jugaran les semifinals al camp de l'Aston Villa mentre que a l'altra banda del quadre s'enfrontaran Reading-Arsenal.

L'Espanyol, que va empatar contra l'Elx (1-1) en un partit en què l'equip va reconèixer haver-se desconnectat en algunes fases, vol retrobar-se amb la victòria aquesta nit davant un complicat Vila-real. Per al partit Sergio González recupera Álvaro González i Rubén Duarte, però perd per sanció Salva Sevilla i Juan Fuentes, tots dos per acumulació de targetes.

El Bayern de Munic va assolir el pas a les semifinals de la Copa després d'eliminar el Bayer Leverkusen en un partit que va acabar 0-0 i que es va resoldre a la tanda de penals. Thiago va marcar el penal definitiu en una sèrie que es va resoldre 4-5 a favor dels bavaresos. En l'altre encreuament l'Arminia Bielefeld, de tercer divisió, va derrotar al penals al Borussia Mönchengladbach.