L'Avinent CA Manresa i el CAI Petromiralles disputaran, demà a Tarragona la primera de les dues jornades del català de clubs, en el qual competiran enquadrats en el mateix grup. És la primera presa de contacte per valorar quin és l'estat de forma dels atletes.

Les pistes del Camp Clar de Tarragona acolliran una altra edició del català de clubs, on el club manresà i l'igualadí lluitaran per estar entre els vuit millors equips de Catalunya. Abans, però, han de disputar les dues primeres jornades englobats dins del mateix grup, juntament amb el CA Tarragona, el CAV Andorra, el CE Penedès, el Lleida UA, i el Cambrils, que només hi és dins la categoria femenina. Els dos primers de cada grup (n'hi ha un global de quatre) tindran el dret a disputar la final. No se'n sap encara la seu que en serà amfitriona i la data serà el dia 25 (un dissabte) o el 26 de maig, que és un diumenge.

D'altra banda, avui també es fa a les pistes d'atletisme del Camp Clar la jornada prèvia del català de relleus en les categories d'alevins, infantils i cadets, en la qual hi ha una nodrida reprsentació per part del CA Manresa, amb 24 equips. L'objectiu de la jornada no és cap altre que aconseguir el bitllet per a les diferents finals.