El recurs del Reial Madrid va donar resultat i Cristiano Ronaldo podrà jugar aquesta tarda contra l'Eibar en partit de lliga. El portuguès va veure dimecres la cinquena targeta de la temporada per, segons el col·legiat Melero López, simular un penal i hauria hagut de descansar avui, però el comitè va decidir aixecar-li el càstig "un cop vista la prova videogràfica".

L'eventual baixa de Cristiano, tot i la presumible debilitat d'un rival que visita per primer cop el Bernabéu en partit de lliga, hauria deixat més delmat un equip titular, que ja tindrà les absències, per acumulació d'amonestacions, de Toni Kroos i de James Rodríguez. A més, ahir l'entrenador, Carlo Ancelotti, va revelar que tampoc no jugarà Gareth Bale, que té molèsties musculars. Tot, tres dies abans del decisiu partit de Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid al Calderón.

Duel desigual

Tot i les baixes, a les quals se sumen les de Coentrao i Khedira, el Madrid no hauria de tenir problemes contra un rival que dimarts va trencar una ratxa de deu partits sense guanyar. L'Eibar no voldrà sortir tan escaldat com el Granada la setmana passada i tindrà la baixa per sanció del lateral dret Eneko Bóveda. Per contra, el tècnic, Gaizka Garitano, recupera Raúl Navas i Piovaccari, que ja van complir el càstig contra el Màlaga. Els guipuscoans encara necessiten assegurar la salvació després d'una primera part de temporada sorprenent en què eren per damunt del previst.