L'Atlètic de Madrid inicia avui un cicle de dos desplaçaments consecutius, a Màlaga avui i a la Corunya la setmana vinent, que poden ser essencials per determinar les possibilitats que té de ser tercer a la lliga. A més, té intercalada l'eliminatòria de Lliga de Campions contra el Reial Madrid, la qual cosa suposa un desavantatge respecte del València, el seu principal rival en la lluita per accedir directament a la màxima competició europea de la temporada que ve.

De cara a la visita d'avui a Màlaga, Simeone recupera el porter Moyá, lesionat contra el Bayer Leverkusen, però podria continuar apostant per un Oblak que ha dut a terme bones actuacions. També torna Godín. El Màlaga, per la seva banda, vol abandonar una espiral de tres jornades seguides caient com a visitant. Javi Gracia recupera Samu Castillejo, Sergio Sánchez i podrà fer jugar Darder.

Drama a Almeria

En els altres dos partits d'avui, que comencen a les deu, hi haurà nivells d'intensitat molt diferents. A Almeria, Sergi Barjuán debuta a casa a la banqueta blanc-i-vermella en un derbi dramàtic contra el Granada, que pot fer que el derrotat tingui un peu a Segona Divisió. En canvi, a Vigo, Celta i Rayo Vallecano s'hi juguen poc ja que són a mitja classificació.