El Barça d'handbol va aconseguir ahir a la tarda una còmoda victòria per 19-45 a la pista del MMT Seguros Zamora per conquerir matemàticament el seu cinquè títol consecutiu de la Lliga Asobal i el seu següent objectiu passa per acabar, com la passada campanya, amb tots els partits guanyats.

A falta de cinc jornades del final de lliga el Barça va segellar la seva superioritat i davant un rival modest no va acusar el cansament de jugar dijous passat en competició europea i va imposar el seu joc d'alçada davant d'un Zamora impotent. Encara que va ser l'equip castellà el que va inaugurar el marcador, des dels primers minuts el Barcelona va imposar la seva superioritat. Sarmiento, Rutenka i Ariño van donar els primers avantatges.

El Zamora, mancat de rotacions, ben aviat va notar el cansament i això es va traduir amb un contundent 8-24 a la mitja part. La segona meitat la va iniciar l'equip blaugrana més relaxat però el ritme imprès per un Tomàs i Nodesbo va eixamplar el marcador fins al 19-45, que permet al Barça sumar el 22è títol de lliga.