L'Arsenal va resoldre la sortida al camp del Burnley, cuer de la Premier League, amb un solitari i matiner gol d'Aaron Ramsey al minut dotze de la primera part. Els d'Arsene Wenger es consoliden així com a segons classificats de la lliga amb 66 punts, quatre més que el Manchester United, tercer i que avui viurà a Old Trafford el duel local amb el Manchester City, quart.

El Chelsea per la seva banda compta dos partits menys que la resta de rivals però això no el prova de ser líder amb comoditat. Els blues tenen un coixí de sis punts respecte l'Arsenal i avui visiten el camp d'un altre londinenc, el Queens Park Rangers. Ahir també van jugar Southampton 2-0 Hull City, Swansea 1-1 Everton, Sunderland 1-4 Crystal Palace, Tottenham 0-1 Aston Villa 1, West Bromwich 2-3 Leicester i West Ham 1-1 Stoke City.