El Bayern Munic de Pep Guardiola no afluixa el ritme i ahir es va desfer amb comoditat de l'Eitracht de Frankfurt per un còmode 3-0. Rober Lewandowski va ser l'estilet dels bavaresos amb un doblet i permet mantenir els deu punts de distància amb el segon classificat, el Wolfsburg.

En un partit en què Pep Guardiola va tenir innombrables baixes, el Bayern de Munic es va encomanar a l'encert de Lewandowski per acabar amb la resistència d'un rival instal·lat a la zona tranquil·la de la taula. El polonès va obrir el marcador amb un espectacular gol al quart d'hora, tot i que va partir en posició antireglamentària, i va sentenciar el xoc als 66 minuts. El 3-0 definitiu el va anotar Müller. També van jugar Pepe Reina, que va suplir Neuer a la porteria, i Thiago Alcántara, que poc a poc va agafar minuts després de la seva recuperació. Així el Bayern manté els deu punts d'avantatge respecte el Wolfsburg que va vèncer a domicili l'Hamburg per 0-2.

El Dortmund ensopega

El Borussia Mönchengladbach, tercer classificat, va vèncer 3-1 el Borussia Dortmund i els de Jürgen Klopp veuen com Europa s'allunya una mica més. Ara mateix tenen les posicions d'Europa League a 6 punts i la Champions a 18.