El Llagostera va perdre ahir una oportunitat d'or per ficar-se de ple en la lluita per la promoció d'ascens però l'Alcorcón se li va entravessar als de Lluís Carrillo i tots dos equips van acabar firmant l'empat a zero.

La jornada havia començat de la millor manera possible pels gironins. El Saragossa havia empatat a un amb l'Sporting, pel que una victòria davant l'Alcorcón hauria permès igualar a 49 punts amb els aragonesos. En l'arrencada el Llagostera només es va acostar a la porteria visitant en jugades d'estratègia, i l'Alcorcón ho va intentar amb algun xut llunyà de Rodríguez. Una rematada de Juanjo al travesser va ser la millor ocasió local fins que Ríos va errar un penal que va costar l'expulsió a Chema.

Només iniciar-se la segona meitat Oscar Plano va obligar a intervenir René amb un excel·lent xut des de fora de l'àrea. L'Alcorcón, tot i jugar amb un home menys, es va anar mostrant cada cop més sòlid en defensa mentre el Llagostera no tenia idees per crear ocasions. Cap al final del xoc els madrilenys inclús haurien pogut marcar gràcies a un bon contraatac de David Rodríguez però el seu xut va marxar per sobre la porteria de René.

Ahir també va jugar el Sabadell. Els vallesans s'aferren a la salvació després de capgirar el marcador i guanyar per 2-1 el Lugo, un resultat que els permet situar-se a només un punt de la salvació. En els altres partits d'ahir el Valladolid va derrotar 2-1 el Mirandés, l'Alabès va vèncer 1-0 el Tenerife i el Mallorca va caure a casa 2-3 davant el Racing de Santander.