El París Saint Germain jugarà dimecres l'anada dels quarts de final de la Champions contra el Barça amb la moral ben alta després que ahir els de Laurent Blanc derrotessin per un contundent 3-0 el Bastia en la final de la Copa de la Lliga, disputada a Saint Denis.

El protagonista i líder de l'equip parisenc no va ser altre que Zlatan Ibrahimovic. El suec es perdrà el partit contra el Barça però ahir va demostrar amb un doblet que està en plena forma. Els seus gols van arribar a la primera part i van deixar la final gairebé sentenciada. La primera diana va arribar de penal després que Squillaci fés caure Lavezzi dins l'àrea. L'àrbitre, de forma desmesurada va sancionar el defensa amb vermella directa i l'equip de Còrsega afrontaria la resta de partit amb deu homes. Ibrahimovic no va fallar des dels onze metres i posava la final de cara pel parisencs.

Abans d'arribar al descans el gegant suec va tornar a colpejar amb un gran gol en que va controlar la pilot amb el pit i va enviar la pilota al fons de la xarxa.

En la segona part l'uruguaià Edinson Cavani va substituir Lavezzi, concretament al minut 64, i posteriorment Johan Cabaye, que també serà titular davant el Barça, va entrar al camp per Adrien Rabiot. El Bastia va amenaçar la porteria de Douchez, però no va aconseguir escurçar distàncies, i, com sol passar, poc després Cavani va sentenciar definitivament el partit amb el 3-0. L'uruguaià, que dimecres serà la referència ofensiva dels parisencs al Parc del Prínceps, va anotar el quart i últim gol de la nit en el temps afegit.