Amb una gran actuació, La Salle Manresa va donar la sorpresa de la jornada en guanyar a la complicada pista d'un Sant Cugat en teoria superior. Aquest és un resultat vital per als jugadors de Pep Piqueras en l'aspiració de sortir de la zona perillosa a la qual es troba, la de promoció per evitar el descens. Dissabte, els lasal·lians reben l'Artés en un derbi bagenc en el qual ambdós equips buscaran la victòria per motius diferents.

A la pista del Sant Cugat sempre va ser La Salle la que va anar per davant al marcador combinant a la perfecció esforç i encert. Ja va ser molt resolutiva la sortida per part dels manresans, que van manar en el primer quart i vencien per 22-38 quan mancava poc per als descans (els locals van reduir fins el 27-38 del descans). En el tercer quart, els locals van sortir a la pista amb gran força però sense poder superar una gran actitud dels lasal·lians. Tot i la pressió del Sant Cugat, La Salle va demostrar una gran força mental i esperit guanyador, virtuts que li van permetre afrontar l'últim dels quarts amb l'avantatge de set punts al marcador (45-52).