El Catalana Occident Manresa júnior va caure per un resultat de 79-70 a la pista d'un Hospitalet molt encertat en el llançament exterior (van anotar fins a 15 triples).

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions (25-22 al final del parcial). En el segon quart els locals van pujar el seu nivell de joc i van ampliar el marge per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 41-34.

En el tercer quart els bagencs van començar anotant dos triples, però l'Hospitalet va reaccionar i va entrar al darrer quart amb deu punts de marge (59-49). En aquest parcial els manresans van intentar la remuntada, però no la van poder aconseguir i van caure derrotats per 79-70.