L'Atlètic i el Madrid afrontaran aquesta nit (a les 20.45 h) l'anada d'una eliminatòria dels quarts de final de la Lliga de Campions que es preveu dura i molt disputada. El partit es podrà seguir per TV3 i per La 1 de TVE. Els matalassers són els amfitrions en el primer dels assalts i volen oblidar la derrota en la final del maig passat a Lisboa mentre que els blancs el que pretenen és trencar la mala ratxa d'aquesta temporada amb el rival de la seva ciutat (cap victòria en els sis partits i un 4-0 encaixat en la lliga al Calderón molt recent).

Tant Simeone com Ancelotti saben la importància que té el matx i per això jugaran amb els seus millors homes. El croat Mandzukic, de baixa per lesió als darrers partits, serà titular, mentre que el gal·lès Bale, amb molèsties físiques, també jugarà. Preguntat per quin tipus de partit s'espera, Simeone va dir ahir que "m'imagino un Reial Madrid molt actiu en defensa on Luka Modric li dóna agressivitat futbolística. Nosaltres pensem en fer un gran partit contra ells i amb l'afició al nostre costat". Com ja és habitual en ell, l'entrenador apel·la a la lluita i l'entrega d'uns jugadors contra un Madrid que, segons ell, "en diverses posicions del camp té moltíssim més talent individual del que podem fer nosaltres". No vol agafar el paper de favorit: "en una eliminatòria d'aquest nivell no hi ha un pronòstic clar ni absolut. Les possibilitats estan obertes per totes dues bandes".

Ancelotti: "caldrà coratge"

El tècnic italià del Madrid també va citar valors extrafutbolístics: "ells són un gran rival, però tampoc no són una bèstia negra. Sí que són constants en la lluita, i tot just des que la pilota es posa en joc".

Qüestionat per Simeone, va dir que "és un problema, i un honor, enfrontar-me a ell. No s'han de dir gaires coses, és un gran tècnic i ho ha demostrat des de fa temps".