Un polèmic penal de Ricardo Carvalho a Morata, que l'equip local creu que hauria d'haver estat acompanyat de targeta vermella per al defensa i que els visitants opinen que va tenir lloc fora de l'àrea, va donar a la Juventus una exigua victòria contra el Mònaco en una eliminatòria que, a priori, era molt desequilibrada a favor dels italians.

L'equip d'Allegri, que havia meravellat a vuitens contra el Borussia Dortmund, va fer un partit força gris i només va poder marcar després d'aquesta acció, al minut 12 de la segona meitat, que va transformar en gol Arturo Vidal. L'equip de Leonardo Jardim va poder empatar en arribades de Kondogbia i Berbatov, però haurà de remuntar un gol.

Guardiola, avui a Porto

D'altra banda, el Bayern de Munic de Pep Guardiola visita avui el Porto de Julen Lopetegui en plena lluita per superar les lesions. El santpedorenc ja es va preocupar prou ahir de lamentar les absències de Robben, Ribéry, Javi Martínez, Alaba, Schweinsteiger i Benatia. Els portuguesos tenen el dubte del davanter Jackson Martínez i les baixes dels espanyols Tello i Marcano.