L'Avinent CA Manresa i el CA Igualada Petromiralles van tenir una bona arrancada en el Campionat de Catalunya de Clubs. En la primera jornada de la competició, celebrada a Tarragona, els manresans van encapçalar la classificació amb un total de 24.824 punts (la quarta millor puntuació a les diferents seus), seguit dels atletes igualadins amb 23.160; la tercera posició va correspondre al Lleida UA (22.750).

La segona jornada classificatòria, que haurà de determinar els vuit finalistes A, amb la suma de puntuacions, es disputarà a les pistes del Congost dissabte, 18 d'abril.

A Tarragona, el CAM, amb el debut de 12 atletes en l'equip absolut, va millorar tretze marques personals, i destaquen els triomfs individuals d'Anna Circuns (llargada), Alba Gallardo (1,500 llisos), Arnau Rovira (400 llisos) i Ricard Clemente (perxa). En el cas del CAI, va tenir quatre atletes al primer lloc: Ariadna Ramos (100 tanques), Sheila Avilés (3.000 obstacles), Anna Asensi (100 llisos) i el relleu 4x100 (Ramos, Asensi, Bascompte i Garcia). Entre els nois, Eduard Viles va ser primer ex aequo en els 100 llisos.