La setmana que han tingut ha tornat a ser molt moguda...

Sí, tenim l'alta d'Alfonso Sánchez però la baixa per a quinze dies de Ben Dewar i un dubte, el de Davin White, que no ha pogut finalitzar l'entrenament pel dolor que tenia a l'esquena. Pel que fa a l'estat físic dels jugadors, és el que a hores d'ara ens preocupa més.

Atès el panorama, el debut avui de Sergio Sánchez és segur?

Sí, jugarà. Estem contents amb ell, fa deu dies que va aconseguir

la salvació a la LEB amb el Clínicas

Rincón i esperem que aquí faci el doblet. Té una bona mentalitat.

I com està DJ Seeley després de conviure una setmana sencera amb l'equip?

Ja sap una mica més on és i hi confiem. Jugarà i desitgem que ho pugui fer el millor possible.

Poeta que va ser inclòs en la plantilla abans del partit amb el Múrcia, està a punt per participar?

Sí, si fa la roda, s'hi compta. El que es posi la samarreta ha d'estar molt preparat, sigui per jugar un minut, 25 o 40, a punt per al que decidim.

Com veu el partit i el rival?

Sobretot hem de creure molt en les nostres possibilitats. Sabem tots els problemes que tenim. Si sabem fer les coses molt bé, tindrem opcions; si les fem regular, no. El Sevilla és un equip amb nivell de play-off, hi va ser la temporada passada amb més de la meitat de la plantilla actual. Si ens la mirem, són superiors a nosaltres. Porzingis ha estat declarat el millor pivot jove de l'Eurocup, hi ha Willy Hernangómez, que aquest estiu pot ser internacional absolut, un campió del món com Berni Rodríguez, Kirk Penney, al qual he entrenat, que és determinant amb el tir de tres i amb el rebot. A més, amb Luis Casimiro han millorat moltíssim.

Què espera de l'afició?

Sobretot espero de l'equip que els jugadors facin el primer pas, perquè els aficionats sempre donen suport, no en tenim cap queixa.

Quina feina fa Alfred Julbe?

Ha vingut a col·laborar en la feina amb els joves, pensant en la seva evolució per al futur. Tenir aquí l'Alfred és tot un luxe.