Quan falten set jornades per al final de la lliga, Luis Enrique sap que cada partit compta i que els punts que s'escapin seran molt difícils de recuperar. L'asturià és coneixedor que el partit d'aquesta tarda, en l'horari maleït de les quatre, contra el València és un dels més perillosos que queden. De fet, l'any passat va guanyar l'equip forà en circumstàncies semblants i també a les quatre de la tarda. Per això, en la roda de premsa d'ahir, i coneixedor que l'equip ha convençut l'afició amb la victòria de dimecres a París, va demanar un Camp Nou "a rebentar" per poder vèncer.

Luis Enrique va demanar a l'afició "un plus de confiança i de fe en l'equip. Que ens ajudi. Vull un Camp Nou a rebentar que ens porti amunt, que es noti el seu pes, les seves ganes de donar suport a l'equip, i que sigui un estímul. Els necessitem. Demà, tots en peu de guerra i que tremoli" el camp.

Preguntat sobre si l'equip podrà mostrar-se intens perquè l'eliminatòria contra el PSG sembla sentenciada, va afirmar que "el partit de dimarts no existeix. Només el del València. Ni hi ha marge per especular. Traurem el millor onze possible per guanyar". No hi podrà ser Andrés Iniesta, afectat per un cop al capdavall de l'esquena al Parc dels Prínceps. "Es troba molt millor, però no ha entrenat. En principi, i a menys que hi hagi un miracle, no estarà entre els convocats". El seu lloc serà ocupat, segurament, per Xavi. Luis Enrique no va voler rebaixar la possible eufòria perquè "si existeix és pel que han vist a fer als jugadors". De tota manera, va lamentar la poca distància entre els tres partits d'aquesta setmana per tal que els jugadors es recuperin.

"Pocs punts dèbils"

El València, per la seva banda, recupera el central Otamendi i pot mantenir a l'equip inicial Orban, tot i que ja disposa de Gayá. El tècnic, Nuno, va dir ahir que "el Barça es troba en un gran moment, però, malgrat que menys que d'altres, també té debilitats. Cal conèixer-les i aprofitar-les".