El berguedà Roger Camprubí (Triatló Berga) va tenir una destacada actuació en el Campionat d'Espanya de duatló celebrat a Sòria, en què es va classificar catorzè en categoria júnior i entre 117 participants. En el seu primer any de júnior, Camprubí va completar la prova de 5 km de cursa a peu, 21, 8 km de ciclisme i 2,5 km més corrent amb un temps final d'1h 04' 38'', tot i tenir una sortida accidentada. El duatleta del Triatló Berga va mostrar la seva satisfacció per la classificació tot i el canvi de categoria d'enguany.

Jordi Moreno, campió

El CAI Triatló Petromiralles va tenir tres esportistes a l'estatal de duatló de Sòria. En la competició per grups d'edat, Jordi Moreno es va proclamar campió d'Espanya de 55 a 59 anys en distància curta (10 km/40 km/5 km), després de fer la cursa sol i deixar el segon classificat a més de tres minuts. Va acabar amb un registre de 2h 20' 17''. En la prova reina, també del CAI Triatló Petromiralles, Daniel Baraldés i Marc Moreno van prendre la sortida, en què van aconseguir els llocs 48 i 65 de la general, respectivament, en una competició molt ràpida i un circuit ciclista molt exigent. Emilio Martín (CD Los Triatletines) va ser-ne el campió masculí, amb un temps de 57'43''; entre les noies, la primera classificada de la general va ser Clàudia Luna (CN Mataró), amb una marca d'1h 05' 35''.