El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va tornar a demostrar, en la sessió de classificació del Gran Premi de Bahrain, la seva capacitat per ser el més ràpid a una sola volta, i va donar un cop d'autoritat aconseguint el primer lloc a la graella de sortida per quart cop consecutiu aquesta temporada.

Hamilton va marcar els millors temps en les tres rondes classificatòries d'ahir -el registre de la Q2 ja era de pole-, i va arrodonir la seva actuació amb un gran registre, quan l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari) amenaçava el primer lloc a la graella. En aquest darrer gir més cronometrat, el britànic va treure-li més de quatre dècimes; quasi mig segon, tot un món en aquest esport.

En el garatge de McLaren, una jornada més, la cara de la moneda va ser Fernando Alonso, que va aconseguir superar la primera ronda per primer cop aquest curs. "Encara que sigui un pas curt, era important entrar a la Q2 i confiem que la Q3 sigui a Montmeló", va apuntar Alonso, que sortirà des de la catorzena posició.

Si el reforçat del dia va ser Hamilton, la decepció de la jornada va ser l'altra Mercedes, el de Rosberg, que aspirava a la primera plaça de la graella per buscar avui la victòria davant el seu company. I és que Vettel es va situar davant de Rosberg, que va acabar tercer.