El Laboral Kutxa va apallissar en un duel espès i sense brillantor un CAI Saragossa que va tenir greus problemes ofensius per anotar. Amb 37 punts en els tres primers quarts els aragonesos no van posar cap trava al seu rival i van arrodonir la seva nefasta matinal amb vuit punts en el quart final.

El Laboral Kutxa afrontava el duel amb la important baixa de San Emeterio, lesionat, i l'obligació de recompondre el lloc d'aler amb Causeur. Van sortir atordits els locals amb un CAI espès però una mica més encertat de la mà de Jelovac. Però un parcial de 12-0 a l'inici del segon quart va deixar mort el CAI, que només feia mal quan la pilota arribava a Norel. En la represa els triples de Darius Adams van estirar la distància a 20 punts i el Baskonia aconseguia recuperar l'average, perdut a Saragossa per 11 punts. Els aragonesos van intentar salvar-lo, però negats davant de cistella no ho van aconseguir.