Pedro Mayol, amb un Silver Car S-2, va ser el guanyador ahir de la 17a edició de la pujada de Callús a Sant Mateu de Bages, el Memorial Laia Altimira. La prova va tenir una elevada participació, amb un total de 37 cotxes classificats i una organització molt acurada a càrrec de Moto Club Manresa, l'entitat que vetlla per la prova que puntua per al campionat de Catalunya dins de la modalitat de muntanya, la de les pujades en costa.

Mayol va ser guanyador amb un millor temps, en les dues pujades de competició que tenia la prova, de 2'41 i 777 mil·lèsimes. Va pode treure més de mig segon a qui va ocupar la segona plaça en el podi, que va ser Francesc Munné, amb un Demon Car, un altre pilot que és habitual al campionat català de muntanya i que és un participant assidu en aquesta pujada a Sant Mateu de Bages. La tercera plaça a la classificació va ser per a Ramon Plaus, amb Speed Car.

Quant a pilots de casa nostra, cal destacar l'onzena posició que va aconseguir Fèlix Jurado, del Biela i amb un Mitsubishi Evo. Miquel Marsol, del Moto Club Igualada, es va classificar el catorzè. La prova va tenir un ambient excel·lent i es va fer el lliurament de premis a Callús.