El New Malibú Manresa va perdre un partit vital davant el Montcada. El conjunt bagenc perd d'aquesta manera moltes opcions per entrar a la Copa del Rei.

Els jugadors dirigits per Jordi Rozas van començar molt forts a l'inici i van avançar-se al minut quatre de partit. L'equip visitant va reaccionar i, amb una bona defensa, va ser capaç d'empatar al marcador després d'un contraatac. Tot seguit, el Montcada va aconseguir posar l'1-2 abans de la mitja part. A la represa, els manresans van abaixar el nivell de joc i els visitants ho van aprofitar per ampliar les diferències amb l'1-3.

A sis minuts per al final, el conjunt local va sortir a retallar distàncies amb el porter jugador. Ràpidament, els manresans van reduir la diferència en marcar el 2-3.