El Petro Pintó Asfe va aconseguir un triomf importantíssim davant l'Arenys, un rival directe en la lluita per evitar la promoció de descens. Les fruitosenques, en un matx que van dominar de principi a fi, van aconseguir endur-se també el bàsquet average (a domicili van perdre de 10 punts).

Les fruitosenques van sortir molt concentrades en defensa i mostrant més duresa que en altres dies, deixant les visitants amb només dues cistelles en joc anotades en tot el primer quart. Però la falta d'encert no va permetre a les locals escapar-se en el marcador (11-8). En el segon quart la igualtat va continuar, fins que en el darrer minut l'Asfe va anotar el seu primer triple i va iniciar un parcial de 7-0 que els va donar un còmode avantatge al descans (28-19).

A la represa la dinàmica es va mantenir, amb molta intensitat en el joc bagenc, i el Petro Pintó poc a poc va anar ampliar la diferència, superant els deu punts del bàsquet average.