El Sevilla va perdre ahir una bona oportunitat per atrapar el València en la quarta posició de la lliga ja que no va poder passar de l'empat a un gol al camp del Granada. Els homes d'Unai Emery, que també tenen el cap en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europa, que disputaran dijous a Sant Petersburg, van haver de superar el gol del central Mainz a la primera part. El mateix jugador va establir l'empat, de manera desgraciada, en fer-se un gol en pròpia porteria.

La resta de partits de la jornada va provocar que la cua de la classificació es torni emocionant. El Còrdova, amb un peu i mig a Segona, es resisteix a morir i ahir va aconseguir empatar a zero al camp d'un Vila-real en decadència que encara podria patir per ser sisè.

Dos equips més que lluiten per no baixar no van tenir sort ahir. L'Almeria de Sergi Barjuán va caure al camp del Rayo Vallecano per 2-0, amb anotacions d'Amaya a la primera meitat i de Miku a la represa. Els madrilenys van deixar assegurada virtualment la permanència. També es complica la vida l'Eibar, que només és tres punts damunt del descens, després de caure a casa contra el Celta per 0-1 amb gol de Nolito de penal. Els viguesos aspiren a jugar a Europa.