Podis amb presència d'atletes de l'Avinent CA Manresa en diferents competicions celebrades el cap de setmana. Així, a l'illa de La Palma, la migfondista cordovesa de l'Avinent CA Manresa María Dolores Jiménez es va proclamar campiona d'Espanya veterana (F-45) de milla en ruta amb un registre de 5'49". Jiménez es va classificar vuitena en una general dominada per Solange Andreia Pereira (Valencia Terra i Mar) amb un temps de 5'24''.

Per la seva part, el corredor junior de l'Avinent Manresa Pau Cabañes va aconseguir la segona posició absoluta en la Cursa de muntanya de Sanahuja amb un registre d'1h 02'12"; el fondista de l'entitat Manel Deli es va imposar en la seva categoria d'edat en els 10 km de Badia del Vallés amb 34'55". Igualment, cal destacar l'actuació del manresà Marc Ballús en els 5 km urbans de l'Hospitalet on va fer un crono de 16'54"