Les parelles del Frak Manresa no van faltar al Complex Vell Congost en l'onzena edició del Trofeu Ciutat de Manresa que hi va tenir lloc. En la categoria absoluta estàndard, Pere Pou i Marina Dalmases es van classificar en el tercer lloc absolut. A més, van ser els primers dins de la categoria adult-1 A, i també van assolir la primera plaça en els llatins en adult-1 B.

També en estàndard, la parella Manel Vicente-Fina Guàrdia va ser la tercera classificada en sènior 3-A. Joan Soler i Eva Arpí, en el mateix grup, van acabar classificats en el cinquè lloc final. Pel que fa a Josep Colls i Dolors Masdeu, van ser els setens en sènior 2-A. Quant a la categoria de sènior 2-B, segon lloc de Joan Moreno i Anna Jofre. Quart lloc de Víctor Rodríguez i de Carolina Caldito en sènior 3-C. I la parella de Joan Peracaula-Mercè Dorca va ser primera en sènior 3 de Primera Territorial.

En el llatins, la resta de resultats va ser: primera posició per a Joan Moreno-Anna Jofre, cinquè per a Josep Colls-Dolors Masdeu, triomf de Rodríguez-Caldito en el grup de Top Sènior-B, i segona posició de Peracaula-Dorca a 2a Territorial.