Anna Noguera, l'esportista del CAI Triatló, va participar en la prestigiosa prova del triatló internacional de mitjana distància Elx Arenals 113. Les distàncies que va caldre cobrir van ser de 1.900 m en natació a la platja Arenals del Sol, 86 km de ciclisme i 21 km corrent en un circuit amb moltes rampes de pujada i baixada, amb dunes i també escales.

La jove triatleta va fer un bon inici de temporada en aconseguir la sisena posició d'elit i i primera en el grup de sub-23, després de fer una cursa molt dura i d'alt nivell en la participació. Aquest dissabte, la triatleta anoienca participarà en el campionat europeu de duatló. Hi serà tot formant part de la selecció espanyola d'elit i sub-23. L'indret on es disputa és Alcobendas, a Madrid, i també hi prendrà part un altre triatleta del CAI, en aquest cas, Jordi Miralles.