La temporada del Barça queda només pendent del que passi en la lliga Endesa després que l'equip de Xavi Pascual espatllés el seu camí a Europa amb la derrota, al darrer segon, davant de l'Olympiacos del Pireu, que amb un 1-3 l'ha deixat fora de la final four de Madrid. Un triple letal de Printezis va segellar l'eliminació de l'equip català, que va fer el més difícil: saber superar la gran pressió ambiental que hi havia al poliesportiu de La Pau i de l'Amistat, i un arbitratge que va ser advers en molts moments.

Però l'equip català, que vencia de quatre punts (61-65) a falta de només 1'14'', no va estar gens fi en defensa i va rebre un parcial de 10-3, amb tres tirs lliures convertits per Navarro, insuficients davant de la rèplica dels triples locals i del gran lideratge d'Spanoulis.

El Barça va aguantar el tipus en els dos primers quarts i va arribar a tenir un avantatge de 9 punts en el tercer període. Però va afluixar en començar el darrer període i els locals de l'Olympiacos van poder avançar-se amb un 55-52 amb tan sols cinc minuts per jugar.

Doellman, que no havia fet cap punt fins aleshores, va convertir un triple psicològic, i el Barça va poder refer-se amb Satoransky i Oleson inspirats. Abrines va fallar un dels molts tirs lliures errats anit per als de Pascual, però amb un punt va fer el 61-65, que va donar moltíssimes esperances.

El darrer minut va ser del tot advers per a l'equip català. Primer va ser un triple de Manzaris, i massa aviat, una pilota perduda de Tomic, que van posar el 66-65 a manca de 39 segons. JC Navarro i Spanoulis van col·locar el 68-67 a manca de 8 segons. El capità del Barça va ser objecte de falta i només va convertir un tir lliure (68-68). Quedaven 5 segons i els blaugrana (ahir amb la senyera) buscaven la bona defensa per a la pròrroga. Els grecs van moure bé la pilota i van trobar Printezis, que no va fallar.