L'Ajuntament de Callús va rebre ahir la presentació de la tercera edició de la Jornada de Futbol Femení que organitza un any més la Federació Catalana. La diada es fa el proper 1 de maig en localitats diferents de la geografia catalana, catorze en total. A la delegació del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, les dues primeres edicions es van fer al Pont de Vilomara i a Berga; enguany agafa el relleu Callús.

La jornada és per a nenes d'entre 6 i 16 anys, i està dividida en quatre blocs, amb inici a les 9.30h i cloenda, a les 14h. Ahir, en l'acte de presentació que va tenir lloc a les dependències municipals del consistori callussenc hi van ser: l'alcalde Enric Vall de Vilaramó; el regidor d'esports, Ferran Puig; la presidenta del CF Callús, Elvira Massana; Jaume Plaza, directiu de la FCF; i el delegat federatiu a la Catalunya Central, Esteve Olivella. Els representants institucionals de Callús van agrair a la Federació Catalana la confiança dipositada en el poble i la seva capacitat, mentre Plaza va donar les gràcies a l'Ajuntament i al CF Callús "per cedir el camp", i va assegurar que la FCF és un "mirall per a la FIFA quant a futbol femení". Olivella va explicar que l'objectiu de la jornada és que les nenes "puguin gaudir i veure la pràctica del futbol com una bona sortida esportiva".

D'altra banda, el mateix dia 1 de maig, a Òdena, se celebra la mateixa jornada, organitzada per la delegació de la FCF de l'Anoia. Les inscripcions, en ambdós casos, són del tot gratuïtes.