El torneig de tennis Barcelona Open Banc Sabadell tindrà un finalista de l'estat espanyol, el que sortirà del partit que disputaran avui l'alacantí David Ferrer i el jugador de Conca Pablo Andújar. Ahir, el primer va haver de lluitar fins al final per desfer-se del rocós alemany Philipp Kohlschreiber (6-3 i 7-6) abans que el segon passés per damunt del botxí de Rafa Nadal, l'italià Fabio Fognini, per 6-1 i 6-3.

Després del seu partit, Ferrer va admetre que "ha estat molt tens i igualat. Hauria pres mal si hagués perdut el segon set". De cara a una possible final demà, presumiblement contra el japonès Nishikori, va afirmar que "no hi penso", ja que abans ha de derrotar Andújar, però que sí que li faria "molta il·lusió" guanyar un torneig que encara no té.

Nishikori, patint

L'altra semifinal enfrontarà el campió de l'any passat, el japonès Kei Nishikori, contra l'eslovac Martin Klizan. El primer va haver de disputar tres sets per deixar a la cuneta el castellonenc Roberto Bautista (6-2, 3-6 i 6-1). El segon va eliminar el darrer català que quedava al torneig, l'olotí Tommy Robredo, en dues mànigues igualades, per 7-6 i 6-4.