Un gol de Fernandinho a un minut pel final va donar la victòria al Manchester City davant l'Aston Villa (3-2), en un matx que dominaven per 2-0 gràcies als gols d'Agüero i Kolarov i que els visitants van arribar a igualar a cinc minuts pel final. Els de Pellegrini es van situar segons a la classificació, a l'espera del que faci avui l'Arsenal davant el Chelsea a l'Emirates Stadium.

En la lluita per entrar a les posicions europees, el Liverpool no va passar de l'empat (0-0) al camp del West Bromwich Albion i es manté cinquè empatat amb el Tottenham de Pochettino, que ahir va empatar (2-2) al camp del Southampton de Koeman, que es troba un punt per sota en la classificació.

D'altre banda el Watford es va convertir ahir en el primer equip en certificar matemàticament el seu ascens a la Premier League, després de derrotar 0-2 al Brighton.