El Castellnou va plantar cara al Can Parellada, líder de la categoria, tot i que va fer mèrits per, com a mínim, sumar un punt. Els bagencs van saber preparar el partit molt bé, ben ordenats en defensa i sortint ràpidament al contracop.

El Can Parellada, per la seva banda, mai va posar-se nerviós i va saber aprofitar molt bé les seves ocasions de gol per situar-se al descans amb un clar 0-3 al seu favor que gairebé seria definitiu.

A la segona meitat el Castellnou va sortir amb empenta però amb poca precisió ofensiva. El Can Parellada, molt ben situat sobre el terreny de joc, va saber contemporitzar molt bé el joc durant tot el partit. El Castellnou només van poder marcar a deu minuts pel final gràcies a una acció de González tot i que va prémer l'accelerador en busca d'una remuntada que finalment no va poder arribar.