El Girona va aprofitar l'empat de l'Spòrting de Gijón a Llagostera, que va combinar amb la seva victòria a Huelva, i va pujar fins a la segona posició de la classificació, que li donaria l'ascens a Primera Divisió i que ocupa quan falten set jornades per a la finalització del campionat. Els blanc-i-vermells, van derrotar un Recreativo que es troba lluitant per no baixar a Segona Divisió B. Dos gols gairebé seguits, d'Àlex Granell i de Lejeune sobre la mitja hora de la primera part, van encarrilar el partit i Sandaza va sentenciar a la represa.

Qui va fer un gran partit va ser el Sabadell, que surt del descens gràcies al seu triomf treballat per 3-2 contra el Ràcing. Els cantàbrics es van avançar dues vegades, amb anotacions de Quique i de Mamadou Sylla, però el arlequinats van anar empatant amb anotacions de Collantes, de penal, i d'Aníbal Zurdo. Al minut 62, el central Kiko Olivas anotava el 3-2 que fa que els vallesans empatin amb l'Osasuna i el superin per la diferència de gols.

Per la seva banda, el Llagostera de Lluís Carrillo va empatar sense gols amb l'Spòrting i van acabar amb un home menys per expulsió de Jordi Masó al minut 86. Els blaugrana són tres punts darrere de la zona de promoció, que ocupa la Ponferradina.