La ciclista alemanya Ivonne Kraft, de l'equip Tomàs Bellès W2W, va quedar a les portes de guanyar la quarta etapa de la Titan Desert, després d'acabar segona, a cinquanta segons d'Anna Ramírez, la líder de la general. En la categoria masculina, la victòria va ser per a Oriol Colomé, que va estar tota l'etapa escapat amb Juan Pedro Trujillo. Un cop més els favorits van entrar tots junts i José Silva continua líder de la cursa.

El ciclista fruitosenc Guillem Muñoz, del Tomàs Bellès W2W, manté la desena posició en la classificació general, després de l'etapa disputada entre Lamdouare i Erg Znaigui. Els ciclistes van haver de lluitar contra un fort vent i un terreny complicat que els va obligar a posar el peu a terra en alguna ocasió.

Avui es disputarà la cinquena etapa, considerada la més complicada i espectacular de la cursa. En aquesta etapa Garmin els participants no trobaran cap tipus de senyalització. De manera que hauran de saber navegar per trobar tots els CP. A més a més, els tres primers classificats tindran una bonificació de 90, 60 i 30 segons respectivament. Aquesta penúltima etapa hauria de decidir el guanyador final de la 10a edició de la Titan Desert.