Lewis Hamilton es va retrobar amb la victòria i va guanyar el GP de Canadà per sobre del seu rival i company d'equip, Nico Rosberg. Aquesta és la quarta victòria de Hamilton, que amplia el seu avantatge respecte al pilot alemany.

El pilot anglès havia patit una dolorosa derrota en l'última cursa a Mònaco, i tenia ganes de refer-se. Sortia des de la pole i no va decebre. No va veure perillar el triomf en cap moment i va poder sumar la seva 37a victòria des de que està a la fórmula 1.

Darrera dels dos Mercedes va completar el podi Valteri Bottas, que va aconseguir mantenir la plaça malgrat els atacs del Ferrari de Kimi Raikkonen. L'alemany Sebastian Vettel va protagonitzar una gran remuntada des de al setzena posició i va aconseguir acabar cinquè.

Per la seva banda Fernando Alonso va haver de retirar-se per problemes mecànics. En el moment de l'abandonament ocupava la setzena plaça. Es tracta del tercer abandonament consecutiu d'Alonso i el quart de la temporada. Carlos Sainz, que sortia onzè, va acabar dotzè i fora dels punts.