El FIATC Joventut no jugarà l'Eurocup la temporada que ve degut al cost econòmic que això suposa, El club català ha comunicat a l'Eurolliga la seva renúncia "per una qüestió de responsabilitat", segons ha explicat el seu president, Jordi Villacampa, en una carta dirigida als socis.

El president verd i negre afirma que la renúncia a jugar a Europa ha estat una decisió "difícil" però "absolutament necessària per preservar els interessos de la societat en un moment en què tot els esforços han de centrar-se en garantir la seva viabilitat econòmica".

La Penya ha fet "totes les gestions possibles" amb el seu patrocinador principal i les institucions per intentar trobar els recursos econòmics per participar en una competició que, recorda Villacampa, "no aporta cap retorn econòmic als equips que hi participen".

A la carta, Villacampa demana "comprensió" als aficionats i s'ha "compromès" a seguir treballant per millorar la situació econòmica del club i "facilitar" la tornada del FIATC Joventut a les competicions europees quan "es donin totes les condicions per a poder-lo fer".