El pilot de Casserres Gerard Riu, de l'equip Procercasa, amb una KTM, va quedar primer en una cursa i va guanyar-ne una altra de la prova de l'estatal de velocitat, en la categoria de Moto3, que es va celebrar al circuit de Motorland, a Alcanyís. D'aquesta manera, Riu és el líder del campionat, amb 113 punts, 6 més que Vicente Pérez i 15 més que Raúl Fernández, aquest del seu mateix equip, quan falten dues proves perquè s'acabi el campionat, les que s'han de córrer a Xest i a Navarra.

D'altra banda, el gironellenc Franc Serra, de l'Alonso Racing Team, va quedar tercer en la cursa que es va disputar a Alcarràs en la Copa Rodi de l'especialitat. Amb aquest resultat, se situa en la mateixa posició en la classificació general de la modalitat.