La palista del Cadí Canoë Kayak Núria Vilarrubla va veure frustrades les seves esperances de pujar al podi de la prova de C1 de la Copa del Món de la Seu per una decisió controvertida dels jutges de la final. Aquests van considerar que la catalana s'havia saltat una porta del recorregut i li van imposar una sanció de 52 segons que la va fer baixar fins a la novena posició final. Tot i la protesta de l'equip espanyol, no van fer marxa enrere i, d'aquesta manera, la urgellenca que no va poder aconseguir la medalla de plata a la qual hauria accedit per temps, només darrere de l'australiana Jessica Fox. La seva companya Annebel van der Knijff va aconseguir el millor resultat de la representació local ahir amb un cinquè lloc a la seva cursa.

Després de la cursa, Vilarrubla va dir que, tot i el resultat estava contenta perquè "estic remant d'una manera molt contundent i segura. He aconseguit ser més ràpida que en la baixada de semifinals que ja era molt bona". Tot i que el C1 no és una prova olímpica, Vilarrubla va afirmar que "ens estem preparant molt fort de cara als Mundials".

També va ser una llàstima que Van der Knijff rebés la penalització de dos segons ja que, de no haver estat així, hauria fet el mateix temps que la tercera classificada, la britànica Kimberley Woods.