El Barcelona ha perdut 2-1 i ha recollit així la seva segona derrota a la Lliga en la seva visita a un redimit Sevilla, que pren oxigen després d'un mal inici de temporada a l'imposar-se amb dos gols gairebé seguits, a l'inici de la segona part, a un equip blaugrana que perd gas sense el lesionat Leo Messi, la seva màxima figura.

El Sevilla, que no guanyava a casa el Barça des de 2007, ha fonamentat el seu treballat triomf en la intensitat amb què ha sortit després del descans, al posar-se amb un 2-0 amb gols de Krohn-Dehli i Iborra, davant un Barcelona que ha enviat 2 tirs al pal i s'ha bolcat en atac fins que Neymar, el seu millor home, ha retallat distàncies de penal, però després no ha tret fruits del seu setge posterior fins al final.

Tots dos afrontaven la cita amb moltes baixes. Cinc al Barcelona (Adriano, Rafinha, Vermaelen i, sobretot, dos dels seus puntals: Andrés Iniesta i l'argentí Leo Messi); i set en el Sevilla (el porter Beto, tres centrals: Adil Rami, Carriço i Nico Pareja, el lateral Escudero, l'argentí Éver Banega i el francès Kakuta).

Luis Enrique, tècnic blaugrana, ha tornat a confiar en el porter xilè Claudio Bravo, recuperat de la seva lesió, en comptes del discutit Ter Stegen, ha deixat a la banqueta a Dani Alves apostant per Sergi Roberto de lateral dret i ha avançat al mig camp l'argentí Javier Mascherano, acompanyant Munir dalt a Luis Suárez i Neymar.

Mentrestant, el Sevillaha recuperat a Llorente, que ha començat de suplent, i l'extrem Vitolo, que ha ocupat una banda i l'altra el danès Michael Krohn-Dehli, amb Iborra de mitjapunta i el francès Gameiro en punta.

Animat per la seva remuntada a la 'Champions' (2-1 al Leverkusen) i alertat per la derrota i mala imatge en la seva última sortida a Vigo (4-1), el Barça ha sortit amb força per buscar avançar-se, ha tingut la pilota i ha provat Sergio Rico amb tres intents en el primer quart d'hora, però Sergi Roberto, Neymar i Luis Suárez no han encertat a marcar.

El Sevilla, a força d'intensitat i amb millor actitud que en altres partits, mai li ha perdut la cara al partit, ha aguantat bé el pols i, després d'avisar a cops de cap de Gameiro i Andreolli, ha volgut sortir a l'atac amb la mobilitat de Trémoulinas, Vitolo o Krohn-Dehli.

- Fitxa tècnica:

2 - Sevilla: Sergio Rico; Coke, Andreolli, Kolodziejczak, Trémoulinas (Mariano, m.88); N'Zonzi, Krychowiak; Krohn-Dehli, Iborra (Reis, m.70), Vitolo; Gameiro (Llorente, m.72).

1 - Barcelona: Bravo; Sergi Roberto, Piqué, Mathieu (Dani Alves, m.60), Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Mascherano; Munir (Sandro, m.60), Luis Suárez i Neymar.

Gols: 1-0, m.52: Krohn-Dehli. 2-0, m.58: Iborra. 2-1, m.74: Neymar, de penal.

Àrbitre: Jesús Gil Manzano (C. Extremeny). Ha amonestat als locals Krychowiak (m.19), Andreolli (m.22), Kolodziejczak (m.33), Trémoulinas (m.73) i Llorente (m.75), i als visitants Busquets (m.28), Mathieu (m.48) i Jordi Alba (m.60).

Incidències: Partit de la setena jornada de la Lliga BBVA, disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán davant uns 40.000 espectadors, que pràcticament han omplit la graderia. Gespa en perfectes condicions.