El tècnic del Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha declarat després de la derrota per 2-1 en el camp del Sevilla que "ningú pot estar content després de perdre" i que, davant aquest fet, "tant li fa" que el seu equip hagi "fet moltes ocasions de gol", a més d'admetre que no estan al màxim nivell en la definició.

En roda de premsa, el tècnic blaugrana ha insistit que "l'objectiu sempre és millorar i si el resultat no és l'adequat, no podem estar contents", per afegir que els han "penalitzat els deu primers minuts del segon temps", en els que "el Sevilla ha estat molt superior" i ha aconseguit els seus dos gols.

"Aquí ens han generat superioritat al marcador i encara que ho hem intentat de totes les maneres, no ha estat possible. Només queda felicitar el Sevilla pel seu esforç i el resultat", ha manifestat.

Per a Luis Enrique, "ha estat un partit amb moltes ocasions per a tots dos", de manera que li "sembla un miracle" que el Barcelona se'n vagi del Sánchez Pizjuán "amb un sol gol marcat".

Ha afegit que el seu equip té futbolistes de "màxim nivell" en atac i que els entrenadors sempre busquen "tenir el major nombre d'ocasions perquè individualment la qualitat d'aquests jugadors fa que les defineixin".

"No estem, ni de lluny, en els nostres millors números en aquest factor del joc, per part de tot l'equip, però això canviarà, no tinc cap dubte", ha subratllat l'entrenador blaugrana.

També ha dit que li "va agradar molt més" la final de la Supercopa d'Europa que, en la pròrroga, li van guanyar aquest estiu al Sevilla (5-4), "pel resultat, però és el que té quan juguen equips amb aquesta entitat i amb ganes i necessitat d'aconseguir punts", ha dit en al·lusió a la derrota d'avui.

Luis Enrique ha explicat que en aquest partit el Barcelona ha tingut "moltes situacions de contra generant perill al rival", doncs no és el que busquen ni volen fer partits "d'anada i tornada", encara que es produeix "a vegades perquè la pilota arriba als nostres jugadors de dalt i tenen la intenció de sortir i fer mal".

"Preferim un partit de més control. Hem intentat tenir el control del joc, com la primera meitat, perquè no és l'objectiu crear situacions d'anada i tornada, encara que ens pugui interessar en algun moment determinat", ha conclòs.