El davanter del Reial Madrid Karim Benzema declara avui sota arrest davant la policia francesa en el marc de la investigació per presumpte xantatge amb un vídeo sexual al seu company de selecció Mathieu Valbuena.

El davanter, segons han avançat mitjans francesos com la televisió "BFM TV" o l'emissora "Europe 1", es troba prestant declaració a la seu de la policia judicial de Versalles, als afores de París, i passarà la nit sota disposició policial.

L'advocat del futbolista, el primer jugador de renom implicat en les indagacions judicials, va assenyalar diumenge passat al diari "Le Journal Du Dimanche (JDD)" que el seu client atendria la crida de la justícia, si aquesta es produeix.

La fiscalia investiga la denúncia que el passat mes de juny va interposar Valbuena després de rebre una trucada anònima quan es trobava concentrat amb la selecció francesa, a la qual se li reclamaven 150.000 euros a canvi de no difondre per internet un vídeo sexual en què apareixia el jugador de Lió, segons el "JDD".

El Tribunal de Versalles investiga una temptativa d'extorsió de fons i el nom de Benzema apareix en escoltes telefòniques, que també van portar a interrogar el exinternacional Djibril Cissé el passat 13 d'octubre, qui va quedar lliure de càrrecs després de declarar davant els investigadors.