El davanter francès del Reial Madrid, Karim Benzema, hauria reconegut davant del jutge la seva intervenció en el presumpte xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena, segons ha indicat a 'L'Equipe' una font pròxima al cas.

El jugador madridista ha passat la nit de dimecres a dijous a les dependències de la policia judicial de Versalles, a França, on va acudir dimecres a declarar per aquest escabrós tema, i ha estat traslladat aquest matí davant del jutge.

Segons la font, Benzema ha reconegut que va participar en l'extorsió a Valbuena per un vídeo de contingut sexual "a petició d'un amic de la infància", al qual es van acostar tres individus que posseïen la cinta.

"Ha declarat que es va posar d'acord amb aquest amic sobre el que havia de dir perquè el seu company negociés exclusivament amb ell", ha apuntat aquesta font que ha indicat que l'atacant volia "fer un favor al seu amic" sense pensar que perjudicaria el migcampista del Lió.

A més, segons la cadena BFM TV, la Fiscalia requereix que es procedeixi a l'acusació de l'internacional francès i que sigui posat sota control judicial.

Una font pròxima a la investigació ha assenyalat que el madridista hauria parlat d'aquest vídeo en persona amb Valbuena a inicis d'octubre durant una concentració de la selecció abans dels partits amistosos contra Armènia i Dinamarca.

Pel que sembla, el seu nom hauria sortit en gravacions telefòniques i ara els investigadors havien de determinar quina era la relació del jugador del conjunt blanc en tot aquest escabrós assumpte.

"El Karim no té res a retreure's. Està fins i tot més feliç de poder posar fi a aquesta terrible controvèrsia", va afirmar aquest dimecres Sylvain Cormier, advocat del futbolista, als mitjans. "El seu estat d'esperit és serè. El meu client va respondre a les qüestions, i recordo que és ell el que ha tingut la iniciativa de posar-se a disposició dels jutges", ha afegit.