El Club Rítmica Ateneu Manresa, amb el suport de l'Ajuntament de la capital bagenca i la Federació Catalana de Gimnàstica, organitza aquest diumenge la tercera fase del campionat de conjunts de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica. La competició tindrà un marc especial, el pavelló del Nou Congost, i durarà entre les nou del matí i les set de la tarda, temps més que suficient perquè les esportistes mostrin les seves evolucions i el públic, que s'espera nombrós, en pugui gaudir.

Aquesta serà la tercera fase de conjunts del trofeu de tardor i hi competiran els nivells IV i VIII. Hi participaran unes 500 gimnastes de diferents clubs de Catalunya i Andorra.

Els equips del Club Rítmica Ateneu prendran part en el campionat per seguir una temporada de competicions que van iniciar el fa dos mesos amb molt bons resultats fins ara. D'aquesta manera, la formació prebenjamí i la benjamí faran una exhibició; el conjunt aleví també hi serà, amb un exercici de mans lliures i un de cinc cordes en nivell IV.

Finalment, el conjunt infantil competirà en nivell V/VI amb un exercici de tres pilotes i un de dues cordes, a més d'un exercici de mans lliures.