El Manresa FS va desaprofitar una bona ocasió per sumar tres nous punts i escalar una posició a la classificació del grup 3 de Segona B. Però ahir els manresans no van tenir encert rematador i van donar vida un Salou molt pressionat per la classificació, molt propera a les posicions de descens.

A la primera part, l'equip de Jordi Rozas va perdonar clares ocasions fins al punt d'haver pogut sentenciar l'enfrontament. Manava sobre la pista davant d'un Salou molt nerviós per la seva situació. Malgrat la superioritat manresana, el marcador no es va moure, i es va arribar al descans amb un poc freqüent 0 a 0.

A la represa, i ben aviat, el jove Lavado va avançar el Manresa FS (min. 23) després d'una acció ben elaborada del conjunt blanc-i-vermell. Semblava ben encarat el partit, però una errada defensiva individual va propiciar l'empat a un al minut 27, obra de Torres. L'1 a 1 ho va fer canviar tot. El Salou va creure en les seves possibilitats i també la seva afició. Quan faltaven tres minuts per al final de l'enfrontament, els locals es van avançar en una altra acció desafortunada dels manresans, amb gol de Jordi. No van tardar els de Rozas a jugar amb porter-jugador. El Salou va acumular cinc faltes i, amb només sis segons per jugar-se, Gordillo va rebre una falta molt clara, que hauria suposat un doble penal a favor del Manresa, però els àrbitres no la van xiular. En l'acció següent, el Salou va sentenciar amb el tercer i darrer gol de l'enfrontament (3-1).

Demà dimarts es reprèn la lliga de Segona Divisió B i el Manresa FS tindrà la visita al Pujolet (18.15 h) de l'AEJ Riera de Cornellà.