El cap de Gigi ha resultat providencial per donar els tres punts a l´Avià al camp del Farners i és que una rematada seva a la sortida d´un córner al minut 94 ha establert l´1-2 definitiu en un matx que s´havia posat molt complicat. El Farners, però, encara ha tingut la possibilitat d´empatar però Sergi ha tret el peu de forma providencial quan el gol ja semblava un fet.

El partit ha començat amb un estèril domini avianès, que excepte en dues arribades de Miki López ha creat poc perill a la porteria de Bartrina. Menys ocasions de gol ha tingut el Farners, i és que en els primers quaranta-cinc minuts no ha xutat entre els tres pals.

La segona meitat ha estat totalment diferent i és que tots dos equips ha sortit amb molta més ambició ofensiva. Ben aviat els selvatans van avançar-se en el marcador. Al minut 49 han aprofitat una indecisió entre la defensa i el porter visitant per fer l´1-0.

El partit es complicava però l´Avià no li perdia la cara. Al minut 61 els d´Óliver Ballabriga han tingut una bona ocasió per empatar a través d´un penal comès sobre Miki López que el mateix davanter no ha pogut transformar.

Poc després Peque rebia una passada en profunditat per marcar l´empat momentani. El partit ha entrat en una dinàmica d´anada i tornada que podia afavorir a qualsevol dels dos equips però finalment ha estat Gigi qui ha acabat sentenciant el matx.