El Manresa ha passat el tràmit del cuer Molletense amb golejada. Tot i això, els manresans han evidenciat una setmana més les dificultats que té per crear perill en accions combinatives.

Javi Rebollo ha obert el marcador al minut 12 rematant amb un cop de cap inapel·lable una falta lateral llançada per Sergi Soler. Un xut al travesser de Maturana al minut 14 i un remat deficient d'Enric Vallès dins de l'àrea, després de rebre una bona assistència de Moha (min 32), han sigut les altres arribades manresanes al primer temps.

A la represa, Enric Vallès ha xutat al pal una falta al minut 50 i el mateix, també de falta, ha fet el 2 a 0 al minut 59. El Molletense inquietava poc la porteria de Yamandú i en la recta final, el debutant al Congost, Miki Poveda , s'ha estrenat com a golejador amb dos gols, el primer després d'una bona acció individual de Noah (min 77) i el segon, en rebre una bona passada de Ferry (min 84).