El Barça s'enfrontarà a l'Arsenal d'Arsène Wenger, Mesut Özil i Alexis Sánchez als vuitens de final de la Lliga de Campions, segons ha dictat el sorteig celebrat aquest dilluns a la seu de la UEFA a Nyon (Suïssa). Totes les anades de vuitens es disputaran els dues 16, 17, 23 i24 de febrer de 2016 i les tornades, el 8, 9, 15 i 16 de març.

En el cas dels blaugranes, tenen el factor camp a favor a l'haver-se classificat com a primers del seu grup. L'anada serà a Londres i la tornada a Barcelona.

De la seva banda, el Reial Madrid ha quedat emparellat amb el Roma, mentre que l'Atlètic de Madrid buscarà els quarts de final contra el PSV Eindhoven holandès. La resta d'eliminatòries són les següents: Gent-Wolfsburg, PSG-Chelsea, Juventus-Bayern de Munic, Benfica-Zenit i Dinamo de Kiev-Manchester City.

La final de la Lliga de Campions d'aquesta temporada es disputarà a l'estadi milanès de San Siro el 28 de maig.

Tots els partits de Champions, minut a minut

A Regió7 pots seguir en directe tots els partits de Champions, així com els de la Lliga BBVA, la Lliga Adelante i la Copa del Rei. Accedeix a la secció d'esports i gaudeix de la retransmissió minut a minut de tots els enfrontaments.