Aquest cap de setmana acaba el termini que el Bayern de Munic va donar a Pep Guardiola perquè decidís si accepta la seva multimilionària oferta de renovació, i tot apunta que el santpedorenc dirà que no. Segons la majoria de mitjans de comunicació alemanys, l'entrenador dels bavaresos dirà al director general del club, Karl-Heinz Rummenigge, que pensa que la seva etapa de tres anys s'ha acabat i que l'entitat té camí lliure per buscar-li substitut. Segons el diari Marca, aquest segurament serà l'italià Carlo Ancelotti.

No se sap quan s'anunciarà oficialment la notícia, tot i que el mateix Guardiola ho podria dir abans o després del partit contra el Hannover de demà. El Bayern ha tingut problemes en els dos últims partits, en lliga contra l'Ingolstadt i en Copa davant del Darmstadt, a més de perdre fa dues setmanes a Mönchengladbach, i sembla que l'entrenador voldria centrar-se a guanyar el Hannover abans d'afrontar l'aturada d'un mes de la competició a Alemanya.

Tampoc no se sap què farà Guardiola la temporada que ve, malgrat que Mundo Deportivo va dir fa unes setmanes que ja tenia un precontracte firmat amb el Manchester City. La precària situació de Louis van Gaal al Man-chester United podria fer-li pensar d'anar a entrenar a Old Trafford. Sembla, a més, que a llarg termini té pensat de fer de seleccionador, i ja va quedar clar que Brasil el vol. Podria ser de cara a la Copa del Món de Qatar, el 2022.