El CN Minorisa de waterpolo femení va derrotar el CN Granollers per 4-11 en un partit que va servir per tancar de manera positiva la primera volta del campionat. Les bagenques finalitzen aquesta fase amb vuit punts de setze possibles, una bona xifra tenint en compte que és un dels conjunts més joves de la categoria.

Així, després d'estar a punt de situar-se amb un 2-0 favorable a l'inici i d'errar un penal, les vallesanes van veure com un gol de Casasayas igualava l'enfrontament. Dos més, un de Cèsar i un altre de la mateixa Casasayas, van situar l'1-3 al final de primer quart. Al segon només hi va haver un gol per equip. López va compensar el local i es va anar al segon descans amb 2-4. El tercer quart va ser el que va marcar l'enfrontament, amb un parcial favorable de 0-5 gràcies als contraatacs de Casasayas, Toribio, Noguera, Muns i Cèsar, que situaven el 2-9. Amb tot sentenciat, el parcial de 2-2, amb anotacions de Muns i Cèsar, va servir per establir el marcador definitiu de 4-11.