A la primera jornada de les dues que integren el 1r Memorial Magí Forn de categoria cadet, es va fer la fase prèvia entre els sis equips que hi participen. Després que es disputessin els diferents partits, les semifinals enfrontaran avui, per una banda, el CB Vic amb l'equip amfitrió de La Salle Manresa, i els equips del CB Igualada i l'Asfe de Sant Fruitós, per l'altra. El torneig, organitzat per La Salle, s'ha posat en marxa en record i homenatge a Magí Forn, que va morir el 2010 de forma sobtada. Com a jugador, va ser un dels més representatius de la història del club lasal·lià, i es va distingir sempre per la bonhomia i escrupolosa esportivitat, tant a dins com a fora de les pistes.

Els equips que van competir ahir en el grup A van ser el Vic, l'Asfe i el CB Solsona. Els vigatans van ser els primers del grup amb les dues clares victòries aconseguides tant davant l'Asfe (81-27) com amb el Solsona (82-38). El segon lloc i accés a les semifinals va ser per als fruitosencs, que van derrotar per 65-30 els solsonins.

En el grup B hi havia l'Igualada, el Castellet i la Salle. Els anoiencs es van imposar per 44-54 a l'equip local i van assolir el 1r lloc, quan van superar per 64-27 el Castellet. Els santvicentins no van aconseguir fer fornt a la Salle, que es va adjudicar el segon lloc gràcies a una victòria sense paliatius per 75-23.

La jornada d'avui a la pista de la Salle comença amb les respectives semifinals. A les 10 del matí hi ha el partit entre el Vic i l'amfitrió; a les 11.30, quan acabi el primer partit, hi haurà l'Igualada-Asfe.

A la una del migdia es jugarà el partit per al cinquè lloc del torneig, el Solsona-Castellet. A les quatre de la tarda, el matx per al tercer lloc entre els equips perdedors de les semifinals. El títol es disputarà en la gran final que està programada a les sis de la tarda.