Pol Raich i Núria Cascante van ser els vencedors de la 16a edició de la Sant Silvestre de Berga que es va fer dijous al vespre, coincidint amb el darrer dia de l'any. L'èxit va acompanyar la prova que, com ja és tradició, organitza el CA Berga amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat. I la mostra definitiva va ser el nombre de corredors, amb nou rècord d'atletes que van creuar la meta després dels 5 km que tenia la cursa absoluta. Van ser un total de 739 atletes; si a més s'hi sumen els cent seixanta que van córrer en la prova infantil, es pot concloure que hi va haver uns 900 participants en la cursa pels carrers de la capital del Berguedà, en una nit de Sant Silvestre càlida.

Pel que fa estrictament al que són els resultats esportius, com ja s'ha dit es va imposar Pol Raich del JAB (els Joves Atletes del Berguedà), que va entrar a meta amb un temps de 15'41''. El segon lloc va correspondre a Toni Baños, del CA Manresa, que va fer un registre de 15'47''. La tercera posició va ser per a un altre atleta del JAB, en aquest cas Guillem Fernández, que va entrar amb 15'56''.